" />

Pulmakutse “Üks päev Pariisis”

Külastades Coco Chanel’ile pühendatud näitust New- Yorgis, ostsin ma endale raamatu “10 asja, mis peaks igal naisel olema”. See on vapustav raamat stiilist, väärtustest ja moe arengust läbi aegade aga mitte sellest ei soovi ma praegi kirjutada:) 

Punane huulepulk, pärlitest kee, väike must kleit, kasmiirist kampsun on mõned esemed ülalnimetatud raamatust…Seda pulmakutset luues oli mul pidevalt silme ees Pariis aga siis kui kutse valmis hakkas saama ning me asendasime kreemika paela hõbedasega, tulid meelde ka New Yorgi Soho linnaosa stiilsed ja armsad kohvikud, üliandekad jazzmuusikud ja atmosfäär elus edasipüüdlevast, kunagi mittemagavast ning elegantselt säravast linnast.
Naisel, kellel on need kümme asja ning kes oskab hinnata ilu elu tähtsatel hetkedel peaks kindlasti (ühetestkümnenda esemena:) olema ka selline kutse tema unustamatusse pulma. Ülimalt väljapeetud, stiilne, habras ja samas tugev- sellisena näen ma pruuti, kes sellise kutse minu abiga kujundas- see on seda tüüpi naine, keda ma tõeliselt austan ja imetlen.


signature

Speak Your Mind

Pulmakutse “Üks päev Pariisis”

Külastades Coco Chanel’ile pühendatud näitust New- Yorgis, ostsin ma endale raamatu “10 asja, mis peaks igal naisel olema”. See on vapustav raamat stiilist, väärtustest ja moe arengust läbi aegade aga mitte sellest ei soovi ma praegi kirjutada:) 

Punane huulepulk, pärlitest kee, väike must kleit, kasmiirist kampsun on mõned esemed ülalnimetatud raamatust…Seda pulmakutset luues oli mul pidevalt silme ees Pariis aga siis kui kutse valmis hakkas saama ning me asendasime kreemika paela hõbedasega, tulid meelde ka New Yorgi Soho linnaosa stiilsed ja armsad kohvikud, üliandekad jazzmuusikud ja atmosfäär elus edasipüüdlevast, kunagi mittemagavast ning elegantselt säravast linnast.
Naisel, kellel on need kümme asja ning kes oskab hinnata ilu elu tähtsatel hetkedel peaks kindlasti (ühetestkümnenda esemena:) olema ka selline kutse tema unustamatusse pulma. Ülimalt väljapeetud, stiilne, habras ja samas tugev- sellisena näen ma pruuti, kes sellise kutse minu abiga kujundas- see on seda tüüpi naine, keda ma tõeliselt austan ja imetlen.


signature

Speak Your Mind

Pulmakutse “Üks päev Pariisis”

Külastades Coco Chanel’ile pühendatud näitust New- Yorgis, ostsin ma endale raamatu “10 asja, mis peaks igal naisel olema”. See on vapustav raamat stiilist, väärtustest ja moe arengust läbi aegade aga mitte sellest ei soovi ma praegi kirjutada:) 

Punane huulepulk, pärlitest kee, väike must kleit, kasmiirist kampsun on mõned esemed ülalnimetatud raamatust…Seda pulmakutset luues oli mul pidevalt silme ees Pariis aga siis kui kutse valmis hakkas saama ning me asendasime kreemika paela hõbedasega, tulid meelde ka New Yorgi Soho linnaosa stiilsed ja armsad kohvikud, üliandekad jazzmuusikud ja atmosfäär elus edasipüüdlevast, kunagi mittemagavast ning elegantselt säravast linnast.
Naisel, kellel on need kümme asja ning kes oskab hinnata ilu elu tähtsatel hetkedel peaks kindlasti (ühetestkümnenda esemena:) olema ka selline kutse tema unustamatusse pulma. Ülimalt väljapeetud, stiilne, habras ja samas tugev- sellisena näen ma pruuti, kes sellise kutse minu abiga kujundas- see on seda tüüpi naine, keda ma tõeliselt austan ja imetlen.


signature

Speak Your Mind